Thursday, 16 February 2017

II Intercanvi Cultural amb Grècia

Άμφισσα

El curs passat l'institut va engegar el I Programa Amfitrió d'intercanvi amb Grècia. Hi van participar alumnes de 1r de batxillerat Humanístic i alumnes del Liceu Superior de Tessalònica. L'objectiu principal del projecte va ser potenciar l'aprenentatge de la cultura clàssica i fomentar l'ús de l'anglès com a llengua de comunicació internacional. L'experiència va ser molt interessant i enriquidora per tothom a nivell cultural, personal, educatiu i social. Si en voleu saber més, visiteu el web que van crear els alumnes de 1r de batxillerat clicant sobre la imatge.

Seguint l'exit d'aquest primer projecte, aquest curs s'ha organitzat el II Programa Amfitrió amb els alumnes de 1r de Batxillerat Humanístic de Grec i Llatí. Aquest projecte el durem a terme amb un centre de secundària de Grècia Central,el Gymnasio Amfissas d'Amfissas.  Les dates de l'intercanvi Torroella- Amfissas son del 12 al 19 de març i d'Amfissas -Torroella del 2 al 6 d'abril.
Els professorat grec que col.labora amb nosaltres, Yannis Coliavas, Jrisula Daglidu i Dimitris Palukis han programat la sèrie d'activitats que realitzarem a Grècia. 

PROGRAMA D'ACTIVITATS

⇒ Estada a Atenes i visites al Partenó, Museu de l'Acròpoli d'Atenes, Barri de Plaka.
⇒ Estada a Amfissa: visita i activitats a la zona arqueològica i museu de Delfos, visita al Museu Marítim de Galaxidi, visita i activitats al castell d'Amfissa, activitats al Centre d'Educació Ambiental d'Amfissa i activitats amb els alumnes grecs a l'institut d'Amfissa.

Si voleu veure el programa amb més detall, cliqueu a AQUÍ

Us anirem informant regularment sobre l'intercanvi. 

Στο επανειδήν! 

No comments:

Post a Comment