Thursday, 1 June 2017

Què hi ha després de les PAU?

Un cop acabades les PAU, cal revisar atentament les dates dels esdeveniments que s'han de formalitzar per tal d'accedir als estudis universitaris.

Totes les gestions s'han de fer mitjançant el portal accesnet


CALENDARI 
PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA JUNY 2017

El 28 de juny es pubiquen els resultats de les proves al portal accesnet

Del 28 al 30 de juny, es pot fer una reclamació o sol.licitar una doble correcció, d'un o varis exàmens. Cal tenir en compte que la doble correcció pot afectar negativament la nota ja obtinguda. 

Fins el 3 de juliol de 2017 n'hi ha temps per fer o canviar la preinscripció universitària. Per aquesta raó és molt important que consulteu les notes de tall d'anys anteriors. Ho podeu consultar aquí.

L'11 de juliol es pubicarà el resultat de la primera assignació de places universitàries.A l'accesnet s'activarà el tràmit "Assignació definitiva" del 12 al 14 de juliol.Els assignats, hauran de matricular-se del 13 al 18 de juliol. 


El 24 de juliol es notificarà el resultat de la segona assignació. Del 24 de juliol a l'1 de setembre s'activarà el tràmit "Vull continuar en el procès d'assignació de places".Del 25 al 27 de juliol és el període de matrícula universitària.

La primera reassignació no tindrà lloc fins el 5 de setembre i la matrícula del 7 al 8 de setembre. Hi ha 3 reassignacions més: 
  • Publicació 2ª reassignació :14 de setembre
  • Matricula 2ª reassignació : 15 de setembre
  • Publicació 3a reassignació: 20 de setembre
  • Matrícula 3a reassignació: 21 de setembre
Per saber sobre les convocatòries de setembre i octubre, cliqueu Canal Universitats.No comments:

Post a Comment