Monday, 26 February 2018

III Intercanvi Cultural amb GrèciaΆμφισσα


Aquest any reprenem molt il.lusionats amb la III edició del Programa Amfitrió d'intercanvi escolar entre l'institut Montgrí de Torroella i el Gymnasium d'Àmfissa a Grècia central.  L'objectiu principal del projecte es potenciar l'aprenentatge de la cultura clàssica i fomentar l'ús de l'anglès com a llengua de comunicació internacional a més a més de reforçar els lligams entre les comunitats participants del projecte.

Si no heu tingut l'oportunitat de veure el web que els alumnes van crear per tal de recollir les seves experiències i testimonis de l'intercanvi, en podeu gaudir ara fent un CLIC.


Continuem doncs amb els nostres amics i col.legues d'Àmfissa amb els quals també hem iniciat un projecte agermanament entre centres. Talment, com l'any passat  hi participen els nostres alumnes de 1r de batxillerat de Grec i Llatí . Les dates de l'intercanvi Torroella- Amfissas son de l'11 al 18 de març de 2018 i d'Amfissas -Torroella del 15 al 21 d'abril de 2018
Els professorat grec que col.labora amb nosaltres, Yannis Coliavas, Chrisula Daglidu i en Dimitris Palukis , han programat una sèrie d'activitats que durem a terme a Grècia.


PROGRAMA D'ACTIVITATS
Estada a Àmfissa: visita i activitats a la zona arqueològica i museu de Delfos, visita al Museu Marítim de Galaxidi, visita i activitats al castell d'Amfissa, activitats al Centre d'Educació Ambiental d'Amfissa i activitats amb els alumnes grecs a l'institut d'Amfissa.

Per saber-més feu clic AQUÍ
Estada a Atenes i visites al Partenó, Museu de l'Acròpoli d'Atenes, Museu Arqueològic d'Atenes, Barri de Plaka, plaça Sintagma.
REUNÓ DE FAMÍLIES 28 febrer 2018

Us anirem informant regularment sobre l'intercanvi.

 

No comments:

Post a Comment