Tuesday 20 April 2021

JOVE CAMPUS DE RECERCA UDG

 



La Universitat de Girona ha convocat la 14a edició del Jove Campus de Recerca, adreçat a estudiants que acabin de cursar el 1r curs de Batxillerat. L’edició d’enguany, si la situació sanitària ho permet, es farà en format presencial.


Aquest campus té com a objectiu posar a l'abast dels participants un conjunt de recursos que els ajudin en el desenvolupament del seu Treball de Recerca així com donar-los la possibilitat de rebre assessorament personalitzat de part dels nostres investigadors i investigadores. Realitzaran també un seguit d'activitats per conèixer els diferents àmbits d'investigació que es treballen a la UdG, per veure el treball dels nostres investigadors i engrescar-los en la creació de coneixement. I tindran una visió general dels àmbits de coneixement en els quals treballa la UdG, els estudis que s’hi poden cursar, les vies d’accés per a accedir-hi així com els serveis: les biblioteques, servei d'esport, de llengües o el CIAE, entre d'altres.

Si ho desitgeu podeu consultar tota la informació actualitzada a la pàgina web https://www.udg.edu/ca/secundaria/jcr.

La data límit per a la presentació de sol·licituds és el 20 de maig de 2021.

L’experiència dels participants de les passada edicions va ser molt positiva i la implicació dels grups de recerca en cadascuna de les activitats organitzades, van fer d’aquest Campus una bona oportunitat per conèixer la Universitat de Girona i la seva recerca.



Espero que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i que puguem comptar amb la presència d’estudiants del vostre centre.


No comments:

Post a Comment