Monday 6 February 2023

Taula Rodona Alumni

 El dia 1 de febrer ens van visitar un grup d'Alumni (ex-alumnes) de l'institut Montgrí que actualment estan fent el 2n curs de grau a diferents universitats catalanes, la UAB, la politècnica, la UB, la universitat de Lleida i la UdG.

Durant una estona els ex-alumnes van explicar les seves experiències durant els seus primers dos anys universitaris, tot compartint anècdotes i vivències acadèmiques i personals. Va ser molt interessant per la varietat d'estudis de grau que els alumni estan cursant els quals inclouen la branca social, científica, tecnològica i humanística.

Es va establir un diàleg entre els alumnes de 2n i els ex-alumnes on els alumnes de 2n van exposar les seves inquietuds i preocupacions davant el futur a  més de van plantejar preguntes sobre  les PAU i la tria d'estudis.

Com cada any va ser una experiència molt gratificant i profitosa per l'alumnat de 2n de batxillera ja que van poder veure de primera mà com és la universitat i la vida universitària a més de veure el lligam que hi ha entre l'institut i els seus ex-alumnes. 

Ens va fer molta il.lusió la visita del grup d'alumni els quals es van implicar activament en aquesta experiencia i volem donar les gràcies a tots els que hi van participar. 

Sara Amyay, Cristina Bossacoma, Marina Antunez, Alix Balastegui, Jan Figuls, Júlia Navarro, Èlia Puig, Anna Viegas, Imane Zerhoune, Ouahiba el Bouziani, Afaf Bitit










No comments:

Post a Comment